Cooder voor

Werkgevers


Heeft u een vraag?

Voel u vrij om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Contactgegevens:

Stuur een bericht

Over ons

Bij Cooder IT-vacatures wordt u direct in contact gebracht met hoogopgeleide IT-professionals bij u in de regio. Na het invullen van uw contactgegevens zal uw persoonlijke consultant direct contact opnemen om de vacature specificaties en wensen met u te doorlopen. De ervaren consultants bij Cooder hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling, weten precies hoe de markt in elkaar steekt en hebben daardoor een enorm netwerk aan hoogopgeleide IT-professionals.

  • Groot netwerk aan gerenommeerde IT-bedrijven
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-arbeidsbemiddeling
  • Begeleiding van persoonlijke consultant met een proven trackrecord
  • Altijd volledige vacatures
  • Altijd vacante vacatures
  • Zelf de touwtjes in handen
  • U beslist waar u aan de slag gaat!

Buiten het doorlopen van de vacature specificaties is het ook van groot belang dat kandidaten op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak bij uw organisatie passen. Hier zal dan ook uitvoerig aandacht aan worden besteed.

Na het aangaan van de samenwerking zal uw consultant de vacatures met bedrijfsnaam en -omschrijving op de website plaatsen, waardoor kandidaten hier direct op kunnen reageren. Tevens wordt er direct een uitgebreide selectie gemaakt in de database, zodat gekwalificeerde kandidaten met een 80% – 100% match direct voorbereid, geënthousiasmeerd en ingepland kunnen worden voor een sollicitatiegesprek bij u op kantoor!

Gedurende de sollicitatiegesprekken krijgt u direct feedback vanuit uw consultant zodat er bij positief resultaat snel geschakeld kan worden en wij u kunnen feliciteren met uw nieuwe IT Professional!

Plaats een vacature »


Hoe werkt het?

employers_proces
Start hier »


Pakketten

Cooder-tabel-31102017


Cooder in de praktijk

Wij hebben een ‘proven track-record’, gezamenlijk hebben wij meer dan 1000 IT-ers geholpen aan een nieuwe uitdaging. Dit betekent altijd advies op maat en kundig handelen van senior consultants tijdens het proces.

Bekijk referenties »