Over ons

Bij Cooder IT-vacatures wordt u direct in contact gebracht met hoogopgeleide IT-professionals bij u in de regio. Na het invullen van uw contactgegevens zal uw persoonlijke consultant direct contact opnemen om de vacature specificaties en wensen met u te doorlopen. De consultants bij Cooder hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling. Zij weten precies hoe de markt in elkaar steekt en hebben daardoor een enorm netwerk aan hoogopgeleide IT-professionals.

De voordelen voor u: 

  • Groot netwerk aan gerenommeerde IT’ers
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-arbeidsbemiddeling
  • Begeleiding van persoonlijke consultant met een proven trackrecord
  • Altijd volledigheid in CV’s
  • Zelf de touwtjes in handen

Buiten het doorlopen van de vacature specificaties is het ook van groot belang dat kandidaten op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak bij uw organisatie passen. Hier zal dan ook uitvoerig aandacht aan worden besteed.

Na het aangaan van de samenwerking zal uw consultant de vacatures met bedrijfsnaam en -omschrijving op de website plaatsen, waardoor kandidaten hier direct op kunnen reageren. Tevens wordt er direct een uitgebreide selectie gemaakt in de database. Op die manier zijn gekwalificeerde kandidaten een 80% – 100% match en zijn zij voorbereid en geënthousiasmeerd voor het ingeplande sollicitatiegesprek bij u op kantoor!

Gedurende de sollicitatiegesprekken krijgt u direct feedback vanuit uw consultant zodat er bij positief resultaat snel geschakeld kan worden en wij u kunnen feliciteren met uw nieuwe IT-professional!

Plaats een vacature »


Hoe werkt het?

employers_proces
Start hier »


Pakketten van Cooder IT-vacatures

Cooder-tabel-31102017


Cooder in de praktijk

Bij Cooder IT-vacatures hebben een ‘proven track-record’. Dit betekent dat wij gezamenlijk meer dan 1000 IT-ers geholpen aan een nieuwe uitdaging. Daarom biedt Cooder altijd advies op maat en handelen wij kundig tijdens het proces.

Bekijk referenties »