Introductie

Solution Architect is meer dan een alleen mooie titel bij Spikes. De persoon die deze businesskaartjes op zak heeft, is cruciaal voor de groei van onze organisatie. We zoeken een échte Microsoft-kenner. Iemand die het overzicht kan bewaren, de plattegrond uittekent, risico’s bepaalt en de technische, conceptuele bouwstenen op zijn plaats zet. Eens het ontwerp er is, weet deze architect onze klant in no time te overtuigen van deze innovatieve samenwerkingsmogelijkheden…

Azure en Microsoft 365 technologie zijn de stokpaardjes die deze innovatieve architect achter de hand houdt om complexe puzzels op te lossen. Deze expert bouwt bruggen tussen werkprocessen en technologische oplossingen. Hij of zij is geen grijze muis, maar maakt graag een verschil. Ben jij deze bruggenbouwer en wil jij graag anderen helpen met het creëren van innovatieve werkprocessen? Dan willen we je bij Spikes graag ontmoeten!

Functie

Je bent een echte conceptuele bedenker, eentje die graag de krijtlijnen uittekent. Je bent een wandelende encyclopedie, het Microsoft (Cloud) Platform heeft voor jou dan ook geen geheimen meer. De beschikbare bouwstenen breng je op een vernieuwende manier samen tot een efficiënt geheel. Je ontwikkelt dagelijks oplossingen die het verschil maken bij grote Belgische en internationale bedrijven.

Jouw team

Je maakt deel uit van het O365 Productivity Team en staat er je mannetje. Je bent een echte specialist en helpt het team graag verder met jouw expertise. Je biedt het team de juiste puzzelstukken en toont de krijtlijnen van je oplossing. Deze afgewerkte puzzel vormt later een indrukwekkend, overkoepelend platform. Zo bouwen jullie

Jouw toekomst

Jouw toekomst bij Spikes ziet er veelbelovend uit. Je werkt voor grote, internationale organisaties en maakt hun werkprocessen vele malen efficiënter. Je ontwikkelt de ene na de andere succesvolle oplossing, werkt samen met Belgische topbedrijven en maakt tienduizenden users gelukkig met communicatieplatformen die je zelf ontwerpt. dagelijks vernieuwende oplossingen die het leven van duizenden mensen vergemakkelijkt. Zo realiseren jullie projecten binnen (of zelfs boven) de verwachtingen van de klant.

Jouw talenten

Je bent creatief met de beschikbare bouwstenen van Azure, O365 en EMS. Je bent gebeten door de Microsoft-microbe en ziet eindeloos veel mogelijkheden voor de moderne, intelligente werkplek. Eens jij je tanden ergens hebt ingezet, laat je niet los voor je 100% tevreden bent.

Kortom je wilt gewoon de nieuwe “Spikee” worden!

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Spikes ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Solution Architect – Antwerpen bij Spikes.

Solliciteer direct