Introductie

Om onze klanten van de beste services te voorzien, zijn we op zoek naar een system engineer voor de regio Antwerpen. Heb jij de skills die we zoeken?
Als je al 3 jaar ervaring hebt in het vak en klaar bent voor projecten met extra uitdaging, dan denken wij alvast van wel.

Functie

Je gaat samen met je team aan de slag om de behoeftes van de klant te analyseren en die om te zetten naar een degelijke oplossing. Zowel ontwerp als implementatie en beheer van de netwerkomgevingen bij onze klanten kan je voor je rekening nemen. Voor vragen kan je natuurlijk altijd bij je collega’s terecht.

Als consultant sta je ook klanten bij met advies naar strategie toe wanneer het op netwerk, infrastructuur en security aankomt. Je bent bereid om ook constant bij te benen met de nieuwste technologieën zodat je je klanten altijd optimaal kan adviseren.

Functie eisen

Welke kennis verwachten we van onze IT system engineer?

Brede kennis van IT-infrastructuur (specifiek network & security)

Cloud-oplossingen (Office 365, Sandboxing, …)

Windows Server systemen

Basiskennis security (risk evaluation, auditing, authentication, VPN, firewall, …)

Ervaring met server monitoring

Antivirusprogramma’s, anti-spywareprogramma’s

Kennis van back-up programma’s

Kennis van Active directory

Ervaring met DNS-zone management, SSL certificaten

Virtualisatie

Ervaring met Citrix & Terminal servers

Server en Storage oplossingen

Da’s al een heel pak. Maar alle extra’s zijn natuurlijk welkom. Uiteraard krijg je ook wat in ruil daarvoor.

Wat je als system engineer kan verwachten:

Bij Cheops bieden we een team van experts aan onze klanten. Wil je graag de beste worden in wat je doet? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou. Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen en certificaten zodat je nog beter wordt.
Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan maken we graag kennis met jou.

Aanbod

Heb jij het Cheops-DNA?

We zoeken mensen die een echte fit zijn voor ons bedrijf. Onze 250 medewerkers hebben passie. Ze maken elke dag het verschil voor onze klanten. Mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, zijn per definitie succesvol en maken van Cheops één van de snelst groeiende bedrijven.

Naast onze mensen zijn ook onze waarden zeer belangrijk. Ze leven binnen onze teams en worden door onze mensen gedragen.

Vind jij onze waarden bij jezelf terug en wil jij ook het verschil maken? Solliciteer dan vandaag. Because … You make the difference.

We belonen daar ook voor.

Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou. Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen en certificaten zodat je nog beter wordt.

Naast het salarispakket krijg je ook nog:

Een eigen wagen met tankkaart

Een gsm-abonnement

Groepsverzekering

Hospitalisatieverzekering

Wil jij ook het verschil maken?

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Cheops Technology ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Senior System Engineer – Kontich bij Cheops Technology.

Solliciteer direct