Introductie

Als je van variatie houdt en graag op projecten werkt die je kunnen blijven boeien, dan vind je hier wat je zoekt. Ons Managed IT Staffingteam zoekt een support engineer die de expertise al in de vingers heeft.

Functie

Je maakt deel uit van een team dat ingezet wordt bij middelgrote en internationale organisaties. Als ICT-medewerker zorg je ervoor dat hun technologieën naadloos ingezet kunnen worden.

ICT helpdesk: kan onze klant bij jou terecht?

Bij Cheops gaan we voor kwaliteit. We zoeken echte experts in het vak: je gaat voor kwalitatief werk, maar bent ook sterk in communicatie. Ook in het Engels en Frans kan je je vlot uitdrukken. Klantvriendelijkheid is voor jou geen opgave maar een evidentie. Je pakt je opdrachten professioneel aan.

Bij Cheops krijg je de tijd en ruimte je verder te ontwikkelen. Dankzij de Cheops Academy kan je je bijscholen en je verder verdiepen in je vak. Zo blijf je bij onze klanten altijd up-to-date en kan je het beste van jezelf geven.

Functie eisen

We zoeken mensen die een echte fit zijn voor ons bedrijf. Onze 250 medewerkers hebben passie. Ze maken elke dag het verschil voor onze klanten. Mensen die met plezier hun ambities in hun specialisme kunnen verwezenlijken, zijn per definitie succesvol en maken van Cheops één van de snelst groeiende bedrijven.

Naast onze mensen zijn ook onze waarden zeer belangrijk. Ze leven binnen onze teams en worden door onze mensen gedragen.

Vind jij onze waarden bij jezelf terug en wil jij ook het verschil maken? Solliciteer dan vandaag. Because … You make the difference.

Aanbod

Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou. Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen en certificaten zodat je nog beter wordt.

Naast het salarispakket krijg je ook nog:

Een eigen wagen met tankkaart

Een gsm-abonnement

Groepsverzekering

Hospitalisatieverzekering

Support Engineer. Je job, je passie? We maken graag kennis met jou.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Cheops Technology ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Senior Support Engineer – Kontich bij Cheops Technology.

Solliciteer direct