Introductie

Accel is per direct op zoek naar een gedreven Senior System Engineer!

Organisatie

Accel werd in 1992 opgericht (onder de naam Accel Computer Service) en is uitgegroeid tot een professionele, competitieve, stabiele en winstgevende organisatie waarin de klant centraal staat.

We bieden cloud oplossingen (Office365, DaaS, backup…), ICT-infrastructuur, managed services, security, backup & continuïteit, ERP, CRM, ICT-beheertools, enzovoort aan.
Daarnaast willen we een dynamisch en tof bedrijf zijn voor onze medewerkers met aandacht voor de individuele kwaliteiten, noden en ontwikkeling van elk van onze medewerkers.

Functie

Accel ondersteunt een 500-tal KMO’s voor het volledige ICT-beheer (24u monitoring, vragen van eindgebruikers, pro-actieve acties,…).
Als senior system engineer krijg je de ICT-verantwoordelijkheid van een aantal KMO-eindklanten die geen of weinig interne ICT-kennis hebben.
In samenwerking met het Accel-team ben jij de externe ICT-coach voor verschillende klanten in de regio van Antwerpen en de Kempen. Een rol die je vervult samen met de account manager en de Accel service desk, die zorgt voor de permanente monitoring en remote support.

Functie eisen

Als senior system engineer zal je steeds de juiste technologieën moeten inzetten die de bedrijfsprocessen van de bedrijven optimaal ondersteunen.
Je hebt ervaring in het beheer van een ICT-infrastructuur van een KMO of bij een middelgroot bedrijf en je bent toe aan een uitdaging met nieuwe technologieën in een dynamisch team.
Je hebt kennis van de moderne ICT-oplossingen zoals Windows Server 2012, Office 365, Citrix, firewalls, backup systemen, security, Powershell, enz. Daar tegenover staat een competitieve verloning, met tal van extra-legale voordelen.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Accel ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Senior ICT System Engineer – Edegem bij Accel.

Solliciteer direct