Introductie

Momenteel is Netleaf op zoek naar een Netwerk en Security Engineer!

Organisatie

Netleaf NV implementeert en onderhoudt netwerk en security oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen in de Benelux. We ondersteunen ICT teams met onze expertise om een snel, stabiel en veilig netwerk te bekomen.

Functie

Als Network en Security engineer implementeer en onderhoud jij mee netwerk en security projecten voor nieuwe en bestaande Netleaf fans.

Je belangrijkste goals:

  • Samenwerken met senior engineers om projecten uit te rollen
  • Installeren, configureren en documenteren van nieuwe klanten en projecten.
  • Onze SLA klanten assisteren bij onze service desk
  • Regelmatig training volgen over nieuwe & bestaande technologieën om je netwerk- en security kennis te verbreden.

Functie eisen

Het zou mooi zijn als je een Bachelor/Master diploma in een IT richting hebt, maar we kijken vooral naar skills, drive en een passie voor IT netwerken en security.

  • Jouw skillset bestaat uit: een goede kennis van TCP/IP, switching, routing, next-generation firewalls, corporate wireless solutions, proxies, e-mail security. Kennis van web application security, pen-testing, scripting en hacking is een voordeel. Daarnaast ken je ook de basis van Windows en Linux.
  • Je denkt mee in het technisch team, er wordt altijd naar jou geluisterd. Je bent een sociaal persoon, communicatief, flexibel en je kan zelfstandig werken. Je bent snel van begrip en leert snel bij van andere collega’s en geeft zelf ook kennis door.
  • Je woont momenteel in de Benelux en je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie in een bedrijf dat groeit waar je veel kansen krijgt om jezelf te ontplooien tot het volgende niveau. Naast een conform salarispakket zijn er ook nog talloze extralegale voordelen waarvan je kan genieten.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Netleaf ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Medior Network & Security Engineer – Rumst bij Netleaf.

Solliciteer direct