Introductie

Wil je grotendeels je eigen agenda indelen, ben je op zoek naar diversiteit en hou je wel van de uitdaging om complexe systemen operationeel te houden? Dan biedt ICT je volop carrièremogelijkheden!

Organisatie

Iedere dag gaan we bij ICT Belgium aan de slag met nieuwe, innoverende projecten. Uitdagingen die het maximale uit onze mensen halen. Als leider in technologische oplossingen en diensten voor de industrie bieden wij oplossingen aan onze klanten. Wij detacheren ervaren en gedreven medewerkers voor interessante projecten, zoals de Nieuwe Botlekbrug (MAVA), PALGA Protocol Module en SmartWebportals. Ook ontwikkelen wij systeemoplossingen op projectbasis en leveren we diensten om it-systemen te onderhouden. Wil jij werken in de ict? Of is werken in de it sector bij dé technische en industriële automatiseerder voor jou weggelegd? Als software engineer kun je jouw kennis verdiepen en inzichten vergroten binnen ons bedrijf. Ben je op zoek naar een nieuwe technische uitdaging binnen je eigen expertise? Of wil je juist het roer drastisch omgooien door de overstap te maken naar een technisch domein? Streef je doelen na, voltooi jouw persoonlijke missie en ga aan de slag binnen één van de vakgebieden van ICT Group!

Functie

In je functie heb je veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en vrijheid. Als Medior/Senior Engineer ben je een belangrijke schakel tussen klanten en het productieproces. Je onderhoudt intensief contact met klanten en zorgt ervoor dat zij de beste oplossingen krijgen aangereikt. Je krijgt te maken met complexe vraagstukken en bent verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de industriële- en procesautomatisering. Daarnaast draag je zorg voor het correct terugkoppelen aan het projectteam; dit stelt hen in staat om goed onderhoudbare software te genereren.

Functie eisen

Als Medior/Senior Engineer ben je oplossingsgericht en behulpzaam, en werk je zelfstandig, gedreven en met een flexibele houding. Daarnaast:

 • heb je een graduaat- of masteropleiding voltooid in een technische richting (bij voorkeur industriële automatisering of elektrotechniek);
 • beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring als softwareontwikkelaar;
 • ken je vloeiend Nederlands en Engels (Frans is een pluspunt);
 • ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Heb je daarnaast ook ervaring met één of meer PLC/SCADA/DCS-systemen en/of MES-systemen van Siemens, ABB, Emerson, Schneider, Honeywell, Aspentech of Wonderware? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod

 • Marktcomform salaris
 • Leasewagen + tankkaart
 • Hospitalisatieverzekering
 • Groepsverzekering
 • Onkostenvergoeding
 • Opleidingsbudget
 • 13e maand
 • Vakantiedagen

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? ICT Belgium ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Medior Engineer PLC/SCADA/DCS/MES – Brussel bij ICT Belgium.

Solliciteer direct