Over ons

Bij Cooder IT-vacatures wordt u direct in contact gebracht met gerenommeerde IT-dienstverleners in België. De ervaren consultants bij Cooder hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling, weten precies hoe de markt in elkaar steekt en hebben daardoor een enorm netwerk aan IT-dienstverleners in België.

  • Groot netwerk aan gerenommeerde IT-bedrijven
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-arbeidsbemiddeling
  • Begeleiding van persoonlijke consultant met een proven trackrecord
  • Altijd volledige vacatures
  • Altijd vacante vacatures
  • Zelf de touwtjes in handen
  • U beslist waar u aan de slag gaat!

Tijdens de kwalificatie zal u samen met uw contactpersoon bij Cooder uitgebreid het cv doorlopen en diep ingaan op uw wensen en ambities. Tegelijkertijd zal er een kleine selectie worden gemaakt van de beste matches bij u in de regio! Uiteraard staan alle ‘vacante’ vacatures met volledige naam en bedrijfsprofiel op de website, waardoor u precies aan kunt geven waar u wilt solliciteren en altijd zelf de touwtjes in handen houdt!

Na het voorleggen van uw CV bij de besproken IT-bedrijven kunnen al snel sollicitatiegesprekken ingepland worden. Uw contactpersoon bij Cooder zal u vooraf goed voorbereiden en gedurende het gehele sollicitatieproces begeleiden, zodat de kans van slagen het grootst is.

Na het beëindigen van de sollicitatiegesprekken zal u een of meerdere aanbiedingen ontvangen en bepaalt u zelf bij welke droombaan u aan de slag gaat!

Upload uw CV »


Hoe werkt het?

candidates_proces

Start hier »


Cooder in de praktijk

Bij Cooder.be werken alleen ervaren consultants met gezamenlijk meer dan 10 jaar werkervaring in de IT-branche. Zij zullen u optimaal begeleiden tijdens het sollicitatieproces, van sollicitatietips tot en met de salarisonderhandeling, zodat u de beste kans maakt op de droomjob.

De consultants van Cooder staan in direct contact met de zaakvoerder van het bedrijf of de beslissingsbevoegde hiring manager. Dit betekent dat u altijd direct feedback ontvangt na een sollicitatie.