Functie

Business Innovation Consultant bij Spikes, een functie voor enthousiaste duizendpoten. De persoon die deze businesskaartjes op zak heeft, bouwt mee aan de groei van onze organisatie. We zoeken iemand die steeds opportuniteiten ziet voor het verbeteren van businessprocessen en samenwerkingsvormen. Deze innovator ziet onmiddellijk welke Microsoft bouwstenen hij of zij hiervoor nodig heeft. Organisaties naar een hoger niveau tillen door een moderne, intelligente en efficiënte werkplek aan te bieden, is wat deze consultant dagelijks doet.

Deze energieke IT kenner kickt op innovatieve omgevingen en oplossingen. Dit enthousiasme weet hij of zij ook steeds over te brengen bij andere collega’s en bij de klant. Deze consultant bouwt bruggen tussen de processen van de klant en technologische oplossingen. Hij of zij is geen grijze muis, maar maakt graag een verschil. Ben jij deze bruggenbouwer en wil jij graag anderen helpen om innovatieve processen te implementeren? Dan willen we je bij Spikes graag ontmoeten!

Functie eisen

Jouw taak

Je bent een echte analist, eentje die niet bang is zijn handen uit de mouwen te steken en bovendien klanten steeds met raad en daad bijstaat. De intelligente en digitale werkplek ligt voor jou niet meer in de toekomst, maar hier en nu. Je bent dagelijks bezig met het innoveren van processen, intranets en workflows. Zo wil je steeds bijdragen tot een betere samenwerking binnen organisaties.

Je neemt klanten mee in het verhaal van Spikes. Je toont ze hoe efficiënt de moderne werkplek kan zijn en inspireert hen met alle voordelen van de Microsoft technologie. Wie nog niet overtuigd was, trek je over de streep door te tonen hoeveel winst dit alles zal opleveren.

Jouw team

Nadat je de klant weet in te pakken met je overtuigingskracht, schiet het hele O365 Productivity Team in gang. Ieder neemt een deel van het project voor zijn rekening en werkt binnen zijn of haar specialiteiten. Zo werken jullie nauw samen om het project binnen (of zelfs boven) de verwachtingen van de klant te realiseren.

Jouw toekomst

Jouw toekomst bij Spikes ziet er erg rooskleurig uit. Je kan samenwerken met grote, internationale organisaties en daar echt een verschil maken. Je rijgt het ene na het andere succesvolle project aan je palmares, werkt samen met Belgische topbedrijven en maakt duizenden users gelukkig met nieuwe communicatieplatformen. Je wordt dagelijks geprikkeld door boeiende projecten en uitdagende vraagstukken.

Jouw talenten

Je hebt een luisterend oor voor de noden van de klant, maar je neemt ook zelf graag het woord aan tafel. Je bent creatief met Microsoft bouwstenen en ziet eindeloos veel mogelijkheden voor de moderne, intelligente werkplek. Kortom je wilt gewoon de nieuwe “Spikee” worden!

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Spikes ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteer direct button kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV kan reageren op de vacature Business Innovation Consultant – Antwerpen bij Spikes.

Solliciteer direct